www.TrkyGame.com-SxE İnjected,Rip Oyun,Full Oyun,Yama,Crack,Serial,Hile...

Full Versiyon: Deneme Moderatör Başvuruları ve Şartları....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
*En az 100 konu(dikkat edin msj degil)paylaşımında bulunmalısınız.

*16 yaşın üstünde olmanız gerekmektedir(bu konuda yanlış bilgi veren banlanır)

*Site adına paylaşım yapan(yani rar şifresi:www.trkygame.com şeklinde konu açan)arkadaşlar öncelik sahibidir.

*Yaptığınız paylaşımları takip etmeli ve kesinlikle FLOOD yapmamalısınız.

*Diğer üyelerle seviyeli bir şekilde konuşmalı aşağılayıcı, alaycı tavırla msj yazmamalısınız.

*Türkçe'mizi düzgün, anlaşılır şekilde kullanılmalısınız.

Bu şartları yerine getiren arkadaşlar deneme moderatör olma hakkını elde ederler 15 günlük bir deneme süresi sonunda yönetim tarafından degerlendirilerek yönetime girmeye hak kazanırlar

Şunuda belirtmekte yarar var moderatörlük alan arkadaşlar siteye ilgisiz kalırlarsa eski rütbelerine geri dönerler....

semican Yazılan:
EVET 100 KONUMU TAMAMLADIM VE MODERATOR OLMAK İSTİYORUM

Evet 10o konu açmışsın ve moderatör olmaya hak kazandın
ilgin için teşekkür ederim

-THE EYE PRINCE- Yazılan:
101 konu oldu moderatör olomak istiyorum

Oyun yamaları bölümüne moderatörsün
hayırlı olsun

@pocalıpso Yazılan:
100 konuyu tamamladım sizde uygun gorursenız mod olmak istiyorum

Hayırlı olsun

-THE EYE PRINCE- Yazılan:
fatih abi 250 konum oldu s. moderatör olmak istiyorum!...

hayırlı olsun

LoRD Yazılan:
Film bölümünde moderatör olmak istiyorum

pL@y_ß0yZ$ Yazılan:

LoRD Yazılan:
Sayın site yöneticisi(admin) 250 konu yollayanları Süper Moderatör atıyormuşsunuz.Eğer bu doğruysa 250 tane oyun,film,program,vs. ekleyebilirim.Bu arada konuların ille de kendi uploadımız olmasına gerek yok değil mi?

kardeş hyr değiL ama linklerin saqLam oLması Resimli olması onmLi...Konu tekrarıda yapmamaya çalış...!Kendi uploadın olursa daa super olur..!!

Açıklama için teşekkürler ;)

Hayırlı olsun

s_p_e_e_d

Tüm yönetici arkadaşlarımıza yeni görevleri hayırlı oLsun..BaşarıLar diLerim..!

@pocalıpso Yazılan:
250 konumu tamamladım s.mod olmak istiyorum :D

Hayırlı Olsun

LoRD Yazılan:
Süper mod olmak istiyorum

Hayırlı Olsun

s_p_e_e_d

ZeN Yazılan:

djfaithfull Yazılan:
Tamam o zaman sen kendi dedigin gibi yap günde 5 konuyla 5 senede belki bi yerlere gelir bu site ben yeni yapmıyorum bu işleri site daha 40 günlük siteyi sürekli takip eden üye sayısımız belli forumu forum yapan konudur bir şekilde buraya gelen ziyaretçi her konuda bir şeylerin sitede mevcut oldugunu görmeli aradıgını bulabilmeliki bir daha bir şey ararken google yerine önce sitemizde arama yapmalı..Senin ne demek istedigini anladım ama çok degil 2 ay sonra bu site büyük hit alacak merak etme o zamanda şimdi fazlasıyla açtıgımız konuların meyvesini yiyecegiz anladınmı kardeşim

forumun kalitesini anlamak için konulara degil yorumlara bakarsınız yorumlar kişileri ele verir ve forumun nasıl forum oldugunu anlarsınız bilmem anlatabildim mi ?

Zen bak dostum siteyle ilgilenmek istiyorsan kaliteli ve sitemize hit kazandıracak paylaşımlar yapman ve yönetim tarafından belirlenen konu sayısını tamamlaman yeterli olacaktır.+Forumda böyle gereksiz tartışmalara girerek zaman kaybetmemeni tavsiye ederim...
İyi çalışmalar...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL